icon-search
icon-search

CAPAI KULIT IMPIAN ANDA DENGAN BANTUAN MYLARA!

CAPAI KULIT IMPIAN ANDA DENGAN BANTUAN  MYLARA!

Hello princess nak skin cantik?

Jom tengok flow chart atas ni, korg kat part yg mana?

—> Awak nak putih jeke? atau
—> Awak nak putih glowing? 🤩

Flow chart atas ni memudahkan korg untuk pilih korg kena pakai apa kat MYLARA ni kalau taknak beli set/combo, nak beli sesatu pun boleh. DM, consult skin dulu, kita akan bantu suggest kan item apa yg awak kena pakai dulu FOR NOW

So girls, jom sembang?  



Older post Newer post

Your Cart
Your cart is currently empty.
Continue browsing here.