WHY YOUR CLEANSER ISN'T WORKING

Siapa pernah rasa pakai pencuci muka ke tak pakai ke sama je? Skin macam takde perubahan. Siapa pernah rasa camni? Ce angkat tangan sikit kat komen  #swipethepicture

But why.......⠀

Ce check balik korg punya cleansing routine then compare kan dengan tips kita  agak2 korang kan, ada tak yang tak buat atau ada yang ambil mudah? ⠀

Seeee!! Told u, cleansing adalah 1st step yang paling mudah dan penting. Kalau muka tak bersih acaneeee item2 lain nak serap ke mukaaaa gais. So kiranya macam baik awak tak payah pakai pape, kan dah bazirrr kan?⠀

So skrg camne? Nak gaduh? Hahaha  no, skrg korg kena ubah! Kemon, dah hbis raya haji ni takkan nak kulit kusam lagi kotttt?  tak boring ke? ⠀

‘𝐀𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐤𝐢𝐧'⠀
Kenapa masih nak guna skincare yang tak nampak kesan?  Jom DM kami atau click link di bio untuk whatsapp.⠀

Kenapa Mylara menjadi pilihan ramai?⠀
Mylara sesuai untuk merawat :-⠀
* Kulit gelap⠀
* Sunburn⠀
* Kulit kusam⠀
* Kulit berminyak⠀
* Jerawat⠀
* Jeragat⠀
* Parut jerawat⠀
* Hiperpigmentasi⠀



Older post Newer post