WAKTU YANG TEPAT UNTUK MENGGUNAKAN SERUM?

Ramai yang masih tertanya2 bila nak pakai serum? Waktu bila yang paling ‘mustajab’ pakai serum? Nak kena cuci muka tak after pakai? Ini lah common question yang biasa kita terima. Ok senang je. Kita ajar awak ok


- Serum seeloknya pakai 2 kali sehari, which is waktu siang & malam. Kalau waktu siang tu lepas mandi dalam 10 mins camtu pakai lah serum, kalau duduk rumah atau korg tgahari tu nak solat kan cuci je macam biasa lepastu taknak pakai pun takpe.

Malam pulak, pakai sblm tidur. Seeloknya lagi 30 mins nak tidur tu pakai lah. Tapi..... jangan main pakai je, pastikan muk bersih atau better cuci muka lah dulu kay?

Serum lagi better pakai before moisturiser, and after toner. Kalau tak pakai toner lepas cuci muka tu bagi muka kering dulu then apply lah. Okay? Ratakan satu muka then lepastu boleh continue skincare routine awak yg lain


Mylara pun ada serum tau  saje nak bgtau 


MYLARA 𝗣𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗚𝗹𝗼𝘄 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 (𝗡𝗶𝗮𝗰𝗶𝗻𝗮𝗺𝗶𝗱𝗲)

photo6289453746832386206.jpg

Yg pasti serum ni takkan kecewakan u  Sesuai untuk skin yang ada masalah parut jerawat, jerawat and paling best skali ialah buat skin u glow glowwww and whiteninggggg!! Ching chinggg  suka takk suka takkk? Antara new item and BESTSELLER wuhuuuu, amacammm? Tergugat? Ok cepat beli. Bye.



Older post Newer post