RAHSIA KULIT FLAWLESS TANPA MENGGUNAKAN FOUNDATION?

𝙋𝙚𝙣𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙠𝙚 𝙛𝙤𝙪𝙣𝙙𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣??

Memang foundation merupakan salah satu kunci untuk mendapatkan makeup yang flawless. Tapi, untuk dapatkan kulit flawless dan glowing juga korg boleh dapatkan tanpa menggunakan foundation! Apa rahsianyaaa? Jom check it out!

- Jangan pernah skip pemakaian pelembap dan sunscreen. PENTING!
- Concealer adalah kunci jugak tu, touchup cela pada muka dulu.
- Lip tint untuk wajah yang lebih fresh, tapi sblm apply lip tint tu, try pakai lip balm dulu. Kalau nak lagi       best sblm tido tu pakai lip balm, overnight. Esok bangun bibir mekar bak delima gittuw  Set wajah dengan - - compact powder/loose powder pun boleh.
- Jangan lupakan part mata, maskara/eyeliner
- Gunakan highlighter untuk membuat kulit nampak glowing atau kalau taknak pakai highlighter spray je --- - Glowing Spray! Settle  Glowing tahap apa eh? Phewwww ~


Senang cite kalau skin korg cantik, tak perlu makeup tebal pun, even foundation pun tak diperlukan nanti SEBAB NAKED FACE LAGI CANTIK

𝗚𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 𝘀𝗸𝗶𝗻 𝗶𝘀 𝗮 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁 𝗼𝗳 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗲𝗿 𝘀𝗸𝗶𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲



Older post Newer post