PERBEZAAN BB CREAM, CC CREAM & DD CREAM

JOM CHECK THIS OUT GIRLS!! Korg suka yang mana satu?
—> BB CREAM
—> CC CREAM
—> DD CREAM

Masing2 ada fungsi yang SEMPURNA! Yang penting korg selesa pakai yg mana, tu je. So, korg dah dapat tahu tentang perbezaan BB, CC dan DD kan? Jangan tersilap, memang ketiga-tiganya nampak lebih kurang sama, tetapi berbeza pada kandungan dan fungsinya. Lepas ni senang lah pergi shopping mall dah tau nak pilih yang mana kan.

Mylara pun ada CC CREAM tau
—> MATTE PERFECT CC CREAM SPF 35 <—

Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing

Krim berbahan aktif argan oil dan sunscreen fizikal adalah krim multifungsi (8 DALAM 1)  yang bakal memberi kepuasan pada si pemakai terutama wanita Asia yg hampir 87% mempunyai jenis kulit berminyak. Perlindungan SPF35 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea (ufuk dan lubuk industri aesthetic dunia) berbanding BB cream.

Khasiat dari bahan aktif dalam CC Cream ini (argan oil) adalah wajah akan sentiasa ternutrisi dengan bahan organik dan dijamin tiada sisa bahan kimia yang tersisa di lapisan kulit. % alahan pada krim juga hampir 0% kerana tiada pewarna atau pewangi sintetik digunakan
Fungsi super 8-in-1 :


- Memudar ketidaksempurnaan
- Mencerahkan
- Menyamakan tona kulit
- Melembapkan
- Melembutkan
- Menaik seri
- Meremajakan
- Melindungi dari sinar matahari (SPF35)


RM30/pcs. Boleh tahan sehingga 2 bulannn!! Jimat!



Older post Newer post