4 LANGKAH ATASI BEKAS JERAWAT. NO.3 KITA SELALU TERLUPA!

𝗕𝗘𝗞𝗔𝗦 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧
Macam2 jenis bekas jerawat kan? Ada yg merah2 ada yang berlubang ada jugak yg hitam2. So korg rasa mcm mana nak tangani masalah 𝗕𝗘𝗞𝗔𝗦 𝗝𝗘𝗥𝗔𝗪𝗔𝗧 jerawat ni??


1. Jangan picit jerawat. 𝗜𝗡𝗜 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗜𝗡𝗚!!
2. Pakai mask yang boleh mencerahkan wajah yang ada ingredient vit c atau antioksida 2 kali sehari. Atau kalau ada serum yg ada vit c pun boleh apply gantikan mask.
3. Jangan lupa pakai sunscreen bila keluar rumah. Sbb cara ni boleh mengelakkan bekas jerawat menjadi lebih gelap dan membuatkan kesan jerawat ambil masa yg lama untuk pulih.
4. Konsisten dengan skincare routine untuk dapatkan kulit yang sihat. Bila kulit sihat, korg tak perlukan item untuk glowing pun, ia akan naturally glowing sendiri gittuw 🤩🤩🤩


Amacammmm? Ada rasa macam nak try tak 𝘁𝗶𝗽𝘀𝗺𝘆𝗹𝗮𝗿𝗮 ni? Apa kata korg try, mana tahuuu boleh dapatkan skin idaman  #beautyisachoice 



Older post Newer post