LELAKI PAKAI SKINCARE ?

photo6176968132443351314.jpg


Siapa setujuuuu lelaki pun kena pakai skincare??

Nahhh!!!
𝗦𝗞𝗜𝗡𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗥𝗢𝗨𝗧𝗜𝗡𝗘 “𝗔𝗡𝗧𝗜 - 𝗟𝗘𝗖𝗘𝗛”
—-> swipeeeee the photooooooo!!

Khas untuk para lelaki di luar sana  korg jangan ingat perempuan je kena jaga skin tau. Kalau korg jaga skin silap hari bulan skin u lagi peloles dari para wanitaaa!  apa macam?? Teruja tak nak tahuuu meh siniiiii cepat bacaaaa!! Jangan tgk gambar jeee

CLEANSING —> 𝘎𝘭𝘰𝘸𝘪𝘯𝘨 𝘊𝘭𝘦𝘢𝘯𝘴𝘦𝘳 🌥
MOISTURISER —> 𝘞𝘢𝘵𝘦𝘳 𝘋𝘳𝘰𝘱 𝘈𝘲𝘶𝘢 𝘌𝘴𝘴𝘦𝘯𝘤𝘦 🌥
SUNSCREEN —> 𝘔𝘢𝘵𝘵𝘦 𝘗𝘦𝘳𝘧𝘦𝘤𝘵 𝘊𝘊 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮 🌥
BRIGHTENING —> 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘣𝘳𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘕𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮
MASKER —> 𝘗𝘶𝘳𝘦 𝘎𝘰𝘭𝘥 24𝘒 𝘎𝘦𝘭 𝘔𝘢𝘴𝘬 🌥 /
SCRUB —> 𝘎𝘰𝘭𝘥 24𝘒 𝘋𝘦𝘦𝘱 𝘗𝘦𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘎𝘦𝘭 🌥 /

Nota kaki :
- Masker 1 kali seminggu,
- Scrub 2 kali seminggu.

Mudah kan? Nak lagi EXTRA, tambah #glowingcollections Mylara 😍 tahu ke apa yg ada dalam collections tu?  ala malu lah nak cakap! Ceh, tapi 2 benda ni LAKU KERAZ. Siyes

- Perfect Glow Serum (Niacinamide)
- Fix | GLO Glowing Spray

Ni just additional je, untuk siapa yang nak EXTRA SKIN CANTIK GLOWING dari para wanita. Erm mesti kejap lagi ada org tanya, perempuan boleh ikut cara ni jugak tak? MESTI LAH BOLEH tapi nak lagi confident, 𝗠𝗘𝗛 𝗖𝗢𝗡𝗦𝗨𝗟𝗧 𝗦𝗞𝗜𝗡 𝗗𝗨𝗟𝗨.



Older post Newer post