5 MASALAH KULIT YANG KORANG KENA AMBIL TAHU

πŸ“ πŒπ€π’π€π‹π€π‡ πŠπ”π‹πˆπ“ π˜π€ππ† πŠπŽπ‘π† πŠπ„ππ€ π€πŒππˆπ‹ 𝐓𝐀𝐇𝐔 #𝐒𝐧𝐟𝐨𝐦𝐲π₯πšπ«πšβ €
β €
Antaranya adalah :β €
1. WHITEHEADβ €
2. BLACKHEADβ €
3. PAPULEβ €
4. PUSTULEβ €
5. NODULEβ €
β €
Yang mana antara masalah atas ni korg ada alami skrg? And korg tahu tak Mylara boleh bantu pulihkan?  Jangan risau, benda boleh bincang kenapa nak serabutzzz?? So lets check this out. Apa yg korg perlu pakai kalau ada masalah mcm ni :β €
β €
1. Glowing Cleanserβ €
2. Acne Gelβ €
3. Perfect Glow Serumβ €
4. Hydro Peeling gelβ €
5. Night Creamβ €
6. Matte Perfect CC Creamβ €
β €
Kita ada set, ada combo atau korg nak beli sesatu pun boleh takde masalah. Ikut bajet korg, and ikut keperluan skin korg. Kita tak paksa, tapi kalau korg cuba, mana tahu boleh dapat skin idaman korg?? Mana tahu boleh pulihkan skin korg?? Haa tak cuba tak tahuu kan? πŸ™ŒπŸ» #beautyisachoice KAMI BOLEH BANTU! DM US NOW πŸ€—



Older post Newer post